Блогът на Момчил Попов

Блогът на Момчил Попов

петък, 14 октомври 2011 г.

Сталин организирал катастрофата край Розуел, САЩ

Известната в историята "Катастрофа Розуел" – разбиването на  НЛО в щата Ню Мексико през юли 1947 г., била организирана от Сталин с цел всяване на паника и тероризиране на населението на Съединените щати.

Сензационната версия е от книгата "Зона 51" на журналистка, която твърди, че е получила информацията от разсекретен бивш служител на тайните служби, изпълняващ  държавни поръчки на Пентагона.

Според книгата, на Сталин хрумнала тази провокация след като научил за потресаващия ефект от радиопиесата за превземането на Америка от извънземните (1938 г., радиостанция CBS, „Война на световете”, по мотиви от романа на Хърбърт Уелс).


«Самолетът с едно крило» на Хитлер – диаметър 26 м, скорост – 1100 км/ч

Към края на Втората световна война Съветският съюз пленил немски изтребител от ново поколение, с едно крило, развиващ 1100 км/ч. Също така, там били натъпкани същества от тайните камери на лабораторията за любопитни факти. За разлика от хората, те били с ръст до 150 см, големи очи и непропорционални тела.

Когато «самолетът с едно крило» нахлул в американското въздушно пространство, бил ударен от мълния. Повечето от пътниците загинали при сблъсъка със земната повърхност, други починали по-късно.

Така или иначе инцидентът оставил своя отпечатък върху историята.

Източник: интернет RU,
30.09. 2011 г.  


Съветски плакат, изобразяващ мощта на военновъздушните сили 

Горе: Музеят в Розуел, САЩ, 2010 (Сн.: Коста АТАНАСОВ)

Няма коментари:

Публикуване на коментар