Блогът на Момчил Попов

Блогът на Момчил Попов

петък, 28 август 2015 г.

ЙЕТИ НА ВИТОША ?

Родината на Йети – „Голямата стъпка“, според запознати са планините на Сибир © Интернет

Към сензационната вест искам да добавя само, че една от теориите за Йети е несполучливият био-есперимент на другаря Сталин за създаване на "свръхчовек" през 1930-е. Между шимпанзета от Африка и другарки - доброволки... 

София, 27 Август 2015
Възрастна столичанка се обадила на телефон 112, за да подаде сигнал за мистично същество от типа Йети, което живее във Витоша, пише Телеграф.

Уплашената старица докладвала на дежурната служителка, че нещо, което е виждала само по филмите броди около дома й. Странно животно се приближило на 22 август до оградата на двора й над село Кладница.

Според описанието на възрастната жена звярът наподобявал нещо средно между маймуна и човек, а височината му надхвърляла два метра. Получовекът издавал оглушителни писъци, последвани от паузи тишина и някакво странно ръмжене. Той стоял на два крака, а после паднал на четири крака.

В един момент започнал да издава тъжни звуци, наподобяващи гласа на човек.
По думите на пенсионерката съществото стояло на поляната и сякаш търсело някакви корени на растения. В един момент станало рязко и започнало да души въздуха като куче. После избягало с високи подскоци към гората.

Малко по-късно мъж се обадил с изумителен разказ за необяснимо същество, но на Столичната община. Човекът се похвалил, че направил снимка на телефона си , на която се вижда космат звяр. Той се заканил да я покаже лично на кметицата Йорданка Фандъкова.

Селянинът се интересувал дали някоя горила не е избягала от столичния зоопарк.

Учените предполагат, че Йети е липсващото еволюционно стъпало между човека и маймуната. В различните народи то се нарича Голямата стъпка и Снежния човек.

Източник: Телеграф

Село Кладница и горите около него... 

Няма коментари:

Публикуване на коментар